Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Stalen dakramen, daklichten en glazen vloeren

Dakramen van metaal zorgen voor een robuuste uitstraling. Een dakraam van metaal geeft een rustieke uitstraling. Een beetje van vroeger maar dan echt eigentijds. Nostalgische dakramen, worden deze ramen ook wel genoemd.
In jaren dertig huizen worden deze ramen nog veel toegepast en veel door ons vervangen. Maar juist ook in moderne strakke huizen past dit type raam ook. Zeker als in het gehele huis deze stijl wordt toegepast.

Authentieke en nostalgische dakramen gaan goed samen met metalen puien en kozijnen. Met name metalen binnenkozijnen zijn daarbij een mooie combinatie. Het plaatsen van dakramen maar ook daklichten op zolders en bovenverdiepingen, zowel platte daken als puntdaken, is een aanwinst voor het huis en zorgt ook direct voor waardevermeerdering.

Enkele voorbeelden

industrieel-dakraam-daklicht-4
industrieel-dakraam-daklicht-9
industrieel-dakraam-daklicht-8
industrieel-dakraam-daklicht-6
industrieel-dakraam-daklicht-5
industrieel-dakraam-daklicht-3
industrieel-dakraam-daklicht-2
industrieel-dakraam-daklicht-1

Daklichten of lichtkoepels van staal

Als mensen 'op stand' woonden, hadden ze niet zelden een lichtkoepel in het trappenhuis. Daglicht was vroeger een must. Tegenwoordig is het een luxe om zoveel mogelijk daglicht in huis te hebben. Gelukkig zijn daar veel oplossingen voor. We komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn om daklichten of lichtkoepels van staal te plaatsen. Het past in ieder interieur: industrieel, landelijk, modern en klassiek.

„Glazen vloeren in een metaalconstructie, mooie oplossing voor thuis en kantoor of showroom“

Beloopbaar glas is een speciaal soort glas dat bestaat uit tenminste drie lagen. De Vos Metaal levert dit type glas in frames van staal. Het gelaagde glas is voorzien van Pvc-folie of giethars. Dat maakt het extra sterk. Uiteraard wordt het glas voorzien anti-sliplaag. Daarmee wordt het prettig om te belopen en is de van nature aanwezige gladheid van het glas verdwenen. Voor bedrijven en horeca bieden we oplossingen met grote overspanningen. Voor thuisgebruik bieden glazen vloeren ook veel voordelen: veel meer licht en op het oog ook meer ruimte door transparantie. Metalen vloerconstructies maken we op maat voor iedere situatie en iedere toepassing. De vloerbelasting kunnen we nauwkeurig voor u berekenen. Daarmee krijgt u gegarandeerd een vloer waar u heel lang plezier van zult beleven.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227