Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Stalen balkons en balustrades

U kunt bij ons terecht voor balkonhekken, balustrades en volledige balkons van staal of RVS. De toepassingen zijn legio: voor een galerij, een monumentaal balkon, dakterras, trap, brug of vide.

We bieden u de volgende balustrades:

  • Frans balkonhekwerk
  • Striphekwerk
  • RVS Balustrade
  • Leuningwerk
  • Veranda met hout
  • Paneelhekwerk
  • Spijlhekwerk
  • Lamelhekwerk

Enkele voorbeelden

balkonhekken-9
balkonhekken-1
balkonhekken-5
balkonhekken-3
balkonhekken-6
balkonhekken-7
balkonhekken-2
balkonhekken-8
balkonhekken-4

Paneelhekwerk van staal

Paneelhekwerk is eigenlijk een verzamelnaam. We vervaardigen een stalen onder- en bovenregel waarin de panelen komen. Deze panelen kunnen van verschillende materialen zijn: kunststof, trespa, acrylaat of glas. We kunnen deze onder- en bovenregels in meer dan honderd variƫteiten voor u maken. De kans dat uwe wens door ons kan worden ingevuld is dus ruim aanwezig.
Als we glas gebruiken, is dit altijd gelaagd floating glas of (half) gehard glas. Daarin zitten dan ook nog meerdere PVC-folies. Deze folies kunnen we in iedere gewenste kleur aan leveren. Uiteraard behoort matr en transparant ook tot de mogelijkheden. Paneelhekken van metaal zijn boven aluminium paneelhekken te prefereren, vanwege de brandveiligheid.

Spijlhekken van staal

We kunnen voor u stalen stripbalusters voorzien van spijlen van 25 mm. U krijgt dan een mooi stalen spijlrek. Iedere lengte is mogelijk, net als iedere hoogte. Ideaal voor renovatie van flats en kantoren. Uiteraard verzorgen we de gehele montage naar uw wens.

Lamelhekwerk: aluminium hekwerk voor dakterrassen

Ons aluminium lamelhek bestaat uit een onder- en een bovenprofiel van 60x21 mm, waartussen kokers zijn bevestigd. De kokers/lamellen hebben de volgende afmetingen: 50x12 mm, 57x12 mm, 57x14 mm en een ovale lamel 57x15. De bevestiging van de lamellen aan de regels is blind. De bevestiging van de hekwerken aan de baluster is half blind.
Een lamelhek geeft een strak beeld en is toepasbaar in zowel renovatie als nieuwbouw. Door de lichte uitvoering is het goed hanteerbaar, maar voldoet toch aan de benodigde constructieve eisen.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227