Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

CNC plasma snijden en ponsen

CNC plasma snijden

De Vos heeft met de Hypertherm HP 130 plasmasnijder een machine die zeer accuraat bewerkingen op stuksniveau kan uitvoeren. High Definition Plasmasnijden heeft als groot voordeel dat er minder warmte in het materiaal ontstaat, waardoor er minder vervorming optreedt. Daardoor kunnen de producten met een nog grotere precisie haaks worden gesneden.

Denk bij plasmasnijden aan bijvoorbeeld contouren zoals afbeeldingen, letters en cijfers of voetplaten.

Kleine oplagen kunnen snel geleverd worden. Klik hier om direct een offerte aan te vragen. Let op: voor een snelle en accurate offerte raden wij u aan om de tekening mee te sturen (dxf-file).

Maximale dikte plasma snijden staal: tot 25 mm.
Maximle dikte plasma snijden RVS: tot 15 mm.

Voordelen van plasmasnijden

  • Geen vervorming dankzij zeer geringe warmte-inbreng
  • Grote nauwkeurigheid
  • Haakse sneden
  • Uitstekend te lassen
  • Zeer strakke snijvlakken
  • Nabewerking nauwelijks nodig

Verwerkbare materialen

  • Staal tot 25 mm
  • RVS tot 15 mm

Vraag ons naar de mogelijkheden voor kleinere plaatdiktes, RVS, zinkor of verzinkte plaat.

CNC ponsen

Om plaatwerk van gaten en/of contouren te voorzien, hebben we de beschikking over een CNC pons/nibbel-machine. Deze machine verwerkt vlakke plaat tot plaatuitslagen. Dit gebeurt door een combinatie van ponsen, nibbelen en snijden. Het te verwerken plaatmateriaal kan maximaal 200 centimeter bij 150 centimeter zijn. De pons/nibbel-machine kan een plaatdikte tot 4 mm verwerken. We werken met ponsen van 4 mm tot 20 mm. Geschikt voor staal, RVS en aluminium. Deze machinale verwerking is een snelle oplossing bij veelzijdige gatenpatroon en voor serieproductie. Hierbij kunt u denken aan perforaties, gaten en gatenpatronen, upforming, graveren van afbeeldingen, graveren van letters en nog veel meer toepassingen. Ook geschikt voor enkele stuks. Ponsnibbelen is een vak dat wij goed beheersen. Vraag u eens vrijblijvend een prijsopgave. We zullen u verbazen vanwege onze lage tarieven!

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227