Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Knip- en zaagwerkzaamheden

Wij knippen op onze knipschaar staal, roestvrijstaal (RVS) en aluminium. Knippen van metaal is een voordelige manier van metaalbewerking. We knippen tot maximaal 3 meter en 6 mm dik. U kunt bij ons terecht voor enkel stuks en series.

Middels twee schaarmessen scheiden we staal, RVS of aluminium. Knippen is er speciaal voor om rechthoekige producten van metaal te creƫren. Het is ook een snelle manier. Met onze geavanceerde machines weet u zeker dat het goed gebeurt.

We kennen de werking van RVS, staal en aluminium. Daar houden we rekening mee bij het knippen van de platen. Deze vervormbaarheid (ook wel ductiliteit genaamd) is bij ieder materiaal anders. Daar letten we dus goed op.

Onze machines om te knippen zijn geschikt voor enkele stuks en voor serieproductie. Ontdek onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag en voordelig!

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227